PO ferries banner

Alle informatie die te vinden is op deze website is eigendom van Overtocht-Engeland.com. De informatie mag niet zonder schriftelijke toestemming verveelvoudigd worden of gebruikt worden voor publicatie in verschillende vormen. Daarbij mag deze website nooit gebruikt worden voor criminele activiteiten; er wordt waar nodig dan ook alle medewerking verleent aan opsporingsdiensten als deze ter sprake komen.

Aansprakelijkheid

Overtocht-engeland.com doet er alles aan om de inhoud op de website zo juist mogelijk weer te geven. Het kan – ondanks alle zorg en aandacht – voor komen dat de inhoud onjuist wordt weergegeven of niet volledig is. Deze informatie wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.

Overtocht-engeland.com biedt zelf geen veerdiensten aan: op de website wordt enkel informatie gegeven over veerdiensten en rederijen. Overtocht-engeland.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen met veerdiensten en/of rederijen en mogelijke schade die hieruit voortvloeit.

Verwijzingen

Bij een doorverwijzing naar veerdienst of rederij, kan er sprake zijn van een partnerschap. Wanneer een bezoeker die van deze website doorverwezen is overgaat tot aankoop, kan Overtocht-Engeland.com hiervoor een vergoeding krijgen. In het privacy statement is meer informatie te vinden over het plaatsen van zogeheten affiliate netwerk cookies.

Overig

Wanneer een bezoeker gebruik maakt van deze website wordt er automatisch akkoord gegaan met deze disclaimer. Overtocht-Engeland.com kan ten allen tijden de disclaimer, zonder dit van te voren aan te kondigen, aanpassen en uitbreiden. Op Overtocht-Engeland.com zijn auteursrechten van toepassing.