PO ferries banner

Gave veerboot: Van Hoek van Holland naar de Maasvlakte

Overtocht Engeland
Overtocht Engeland 2 Min Leestijd
hoeksveer

Als je echt door het hart van de Rotterdamse haven wilt varen en de grote schepen van dichtbij wil zien (niet te dichtbij!) dan kan je de veerboot pakken tussen Hoek van Holland en Maasvlakte II. Ook leuk als je net met de fiets komt vanaf de veerboot van Harwich met Stena Line. Deze veerboot vaart zo’n 50 minuten en kost maar rond de 7 Euro. Dat is nog eens een goedkope overtocht! Het is echt een veerboot voor fietsers, gezien je heerlijk een rustmomentje kan pakken op deze route als je langs de kust aan fietsen bent.

Een mening van iemand die deze veerboot heeft genomen

Kleine passagiers- en fietsveer om het nieuwe gebied van de haven te ontdekken. U passeert ook containerterminals met grote schepen. Future Land (bestemming van de veerboot) biedt gratis heldere inzichten in de uitbreiding van de haven. De veerboot is gemakkelijk bereikbaar met de metro, lijn B. Als u met de auto komt, kunt u gratis parkeren in de omgeving rond Albert Heijn, vooral bij de Ponystraat. De trap over de dijk bij Albert Heijn leidt naar de metro en bijna rechtstreeks naar de veerbootsteiger.

De veerboot heet de Hoeksveer, vooral voor veerboot (en andere boot) spotters een populaire veerboot!

U kunt meevaren van 1 april tot en met 1 oktober. Bij beide haltes zijn horecavoorzieningen. Pinnen aan boord is mogelijk.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter