PO ferries banner

Met de Ferry vanuit Nederland naar Liverpool UK

Welke ferry verbinding wij zouden pakken met eindbestemming: Liverpool. Lekker naar Gakpo en van Dijk kijken!

Overtocht Engeland
Overtocht Engeland 2 Min Leestijd
Als je dan toch in Liverpool bent moet je wel even een wedstrijd meekijken!

De beste keuze is de ferry vanuit Rotterdam naar Hull, vanuit Hull ben je binnen 3 uur in Liverpool. Dit maakt de totale reistijd zo’n 15 – 16 uur. Als je ’s avonds vertrekt vanuit Rotterdam ben je zo een dag later in de avond bij je voetbalwedstrijd aanwezig! (ervan uitgaande dat dit de reden is dat je naar Liverpool gaat!) 

Zie onderstaande kaartje voor de route, Google heeft moeite met de Rotterdam naar Hull verbinding op te nemen in de navigatie, dus deze is er tussen gezet in de route beschrijving.

Met de ferry naar Liverpool

Een efficiënte route

De veerdienst van Hull naar Rotterdam biedt een efficiënte route voor reizigers die een wedstrijd in Liverpool willen bijwonen. Door de directe verbinding van Rotterdam naar Hull en de goede verbindingen over land naar Liverpool, is deze ferry een praktische keuze.

Alternatieven?

Alles is gewoonweg beter dan een vlucht van Amsterdam naar Liverpool John Lennon Airport. Je vaart met P&O Ferries, deze organisatie heeft overigens best wat voetbal gerelateerde thema’s en kortingen. 

Er is eigenlijk geen beter alternatief dan met je maten op de boot biertjes doen naar Hull totdat je op de boot in slaap valt, daarna kort door en via een avondje Liverpool hop naar de wedstrijd!

 

Deel dit artikel
Laat een reactie achter