PO ferries banner

Naar de Shetland Eilanden met de Ferry

Hoe kom je verder dan Schotland? Zo kom je bij de Shetland eilanden en Orkney uit

Overtocht Engeland
Overtocht Engeland 2 Min Leestijd
Wie wil dit nou niet: Een soort van super Waddeneilanden (met nog slechter weer 🌧️ ) in het Noorden van Engeland. Via Aberdeen bereik je ze het beste.

Wij als Nederlanders houden bij het reizen wel van een uitdaging. Leuk een ferry naar Engeland, maar wat als je naar het meest Noordelijke puntje wilt: De Shetland Eilanden. Lees hoe en met wat voor reistijd je te maken krijgt als dit jouw keuze is! 

northlink ferriesNorthLink Ferries is een ferry operator van 8 verbindingen die vertrekken vanuit Engeland. Wij hebben alle verbindingen in een unieke tabel voor u in kaart gebracht. Via deze tabel ziet u dus alleen de verbindingen vanuit Engeland. Al moeten de ferries in 99% van de gevallen ook terug dus zal er ook zeker een terugverbinding bestaan. Deze vindt u vanzelfsprekend op de website van NorthLink Ferries: northlinkferries.co.uk.

Neem een ​​veerboot naar de eilanden Shetland en Orkney. NorthLink vaart van Aberdeen naar Lerwick, Aberdeen naar Kirkwall en Scrabster naar Stromness.

shetlandShetland Islands Ferries is een ferry operator van 18 verbindingen die vertrekken vanuit Engeland. Wij hebben alle verbindingen in een unieke tabel voor u in kaart gebracht. Via deze tabel ziet u dus alleen de verbindingen vanuit Engeland. Al moeten de ferries in 99% van de gevallen ook terug dus zal er ook zeker een terugverbinding bestaan. Deze vindt u vanzelfsprekend op de website van Shetland Islands Ferries: shetland.gov.uk.

Alle Shetland Islands Ferries vanuit Engeland

Deel dit artikel
1 Comment

Boeken kan eenvoudig!