Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

DFDS overtochten naar Engeland

P&O ferries banner

dfdsDFDS is één van de drie grote rederijen die je naar Engeland brengt. De meest gebruikte DFDS routes naar Engeland voor Nederlanders zijn de verbindingen tussen IJmuiden en Newcastle, Duinkerken en Dover en Calais en Dover. Zowel Duinkerken en Calais liggen in het noorden van Frankrijk in verbinding met Dover, dit zijn de snelste overtochten.

Één van de mooiste overtochten is die van IJmuiden naar Newcastle met DFDS, ideaal als je bijvoorbeeld een vakantie in Noord Engeland of Schotland er achteraan gepland hebt.

DFDS boot

De overtochten van DFDS vanuit Calais en Duinkerken vinden meerdere malen per dag plaats, de overtocht van IJmuiden naar Newcastle vertrekt 1 keer per dag in beide richtingen. De ferry of minicruise zoals DFDS het ook wel noemt is een nachtovertocht van zo’n 16 uur. Op de boten is genoeg te doen qua entertainment en bij de overtocht zit ook een hut in de prijs.

DFDS is een ferry operator van 4 verbindingen die vertrekken vanuit Engeland. Wij hebben alle verbindingen in een unieke tabel voor u in kaart gebracht. Via deze tabel ziet u dus alleen de verbindingen vanuit Engeland. Al moeten de ferries in 99% van de gevallen ook terug dus zal er ook zeker een terugverbinding bestaan. Deze vindt u vanzelfsprekend op de website van DFDS: DFDSSeaways.nl.

Alle DFDS verbindingen vanuit Engeland

In onderstaand filmpje krijg je een indruk van wat er onder andere te doen is tijden een minicruise bij DFDS aan boord bij de ferry van IJmuiden naar Newcastle en in Newcastle zelf.