PO ferries banner

Naar Newcastle vanaf Amsterdam met DFDS

Nachtferries, dus letterlijk wakker worden in Newcastle zijn zeer aan te raden!

Overtocht Engeland
Overtocht Engeland 2 Min Leestijd
Je komt niet letterlijk zo binnen bij Newcastle, maar een stukje lopen en je legt dit zo op de gevoelige plaat.

De overtocht naar Engeland op de route naar Newcastle wordt uitgevoerd door DFDS, als je meer wilt weten over alle overtochten van deze organisatie (inc. tabel) kijk dan hier: DFDS. Eenmaal in Newcastle (Noord – Engeland) ben je in een uurtje in Schotland en/of Edinburgh.

DFDS brengt je comfortabel (ook met auto) naar Newcastle. Aan boord van de veerboten is ook genoeg te doen, wel zo handig want deze overtocht is relatief lang. (16 uur)

De overtocht via de route van Amsterdam vertrekt dagelijks einde middag en duurt zo’n 16 uur. Aan boord heb je beschikking over je eigen hut en het gaat met deze overtocht van DFDS altijd om een nachtovertocht.

Onderstaand deze route op de kaart

Hier zie je ook goed hoe je verder moet reizen, het enige dat je hier niet ziet is hoe veel luxe deze boot heeft!

De boot als je naar Newcastle vaart

entertainment aan boord de King Swaways
Entertainment aan boord de King Seaways!

Dit is een heerlijke luxe boot, waar je in de North Sea Bistro lekker kunt eten, kunnen de kids rondrennen in de Kidz Club.

Dingen die onbekend zijn maar wel heel gaaf van deze overtocht

Veel mensen realiseren zich misschien niet dat de veerboot uitgerust is met comfortabele hutten waar passagiers kunnen rusten en slapen tijdens de overtocht. Dit maakt het mogelijk om uitgerust aan te komen in Newcastle, klaar om de dag te beginnen. Dit zijn luxere hutten in vergelijking tot andere ferries.

Ook is het zeker niet onbelangrijk om de voordelen van de nacht ferries te vergeten:

Vertrek in de avond, aankomst in de ochtend: De veerboot van Amsterdam naar Newcastle vertrekt meestal in de avonduren, wat betekent dat passagiers kunnen genieten van een ontspannen avond aan boord voordat ze ’s ochtends in Newcastle aankomen. Dit kan een handige manier zijn om tijd te besparen tijdens het reizen!

Deel dit artikel
3 Comments