PO ferries banner

Met P&O ferries via Europoort of Calais naar Engeland

Twee totaal verschillende ritten biedt P&O Ferries aan; dit is waarom je het beste vanuit Europoort kan vertrekken.

Overtocht Engeland
Overtocht Engeland 2 Min Leestijd
Een prachtige nacht foto van de Pride of Hull die vaart op Rotterdam - Hull

P&O ferries is een Britse rederij met 27 dagelijkse overtochten naar Engeland via 3 verschillende routes: Calais – Dover en Rotterdam – Hull.

route P&O ferries

P&O is één van de grootste aanbieders van overtochten naar Engeland en vervoert onder meer voet-, bus- en autopassagiers. Zie alle P&O verbindingen op onderstaand kaartje:

P&O veerboten naar Engeland

Op de verbinding tussen Hull en Rotterdam varen onder meer de boten de Pride of Rotterdam en de Pride of Hull, tussen Calais en Dover van de Pride of Calais en de Calais en Dover, en tussen Zeebrugge en Hull voor je op de Pride of Brugges en de Pride of York. Op deze site kan je terecht als je op zoek bent naar onder meer vaarschema’s en tickets voor de route Rotterdam Hull. En hier voor meer informatie over tickets van Calais naar Dover. P&O Ferries is een ferry operator van 6 verbindingen die vertrekken vanuit Engeland. Wij hebben alle verbindingen in een unieke tabel voor u in kaart gebracht. Via deze tabel ziet u dus alleen de verbindingen vanuit Engeland. Al moeten de ferries in 99% van de gevallen ook terug dus zal er ook zeker een terugverbinding bestaan. Deze vindt u vanzelfsprekend op de website van P&O Ferries: poferries.com.

Alle P&O Ferries vanuit Engeland

Deel dit artikel
Laat een reactie achter

Boeken kan eenvoudig!