Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

P&O Ferries Engeland

P&O ferries banner

P&O ferries is een Britse rederij met 27 dagelijkse overtochten naar Engeland via 3 verschillende routes: Calais – Dover, Zeebrugge – Hull, en Rotterdam – Hull. P&O is één van de grootste aanbieders van overtochten naar Engeland en vervoert onder meer voet-, bus- en autopassagiers.

route P&O ferries

P&O veerboten naar Engeland

Op de verbinding tussen Hull en Rotterdam varen onder meer de boten de Pride of Rotterdam en de Pride of Hull, tussen Calais en Dover van de Pride of Calais en de Calais en Dover, en tussen Zeebrugge en Hull voor je op de Pride of Bruges en de Pride of York.

Op deze site kan je terecht als je op zoek bent naar onder meer vaarschema’s en tickets voor de route Rotterdam Hull. En hier voor meer informatie over tickets van Calais naar Dover.
P&O Ferries is een ferry operator van 6 verbindingen die vertrekken vanuit Engeland. Wij hebben alle verbindingen in een unieke tabel voor u in kaart gebracht. Via deze tabel ziet u dus alleen de verbindingen vanuit Engeland. Al moeten de ferries in 99% van de gevallen ook terug dus zal er ook zeker een terugverbinding bestaan. Deze vindt u vanzelfsprekend op de website van P&O Ferries: poferries.com.

Alle P&O Ferries vanuit Engeland

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *